Pup informatie

 

De puppy’s worden bij mij in de huiskamer geboren en grootgebracht. Op deze manier hoop ik een goed gesocialiseerde pup aan de toekomstige baasjes af te leveren. De socialisatie staat bij mij hoog in het vaandel en wordt hierbij ook gebruik gemaakt van een zogenaamde socialisatielijst. Hier wordt op bijgehouden waarmee de pup inmiddels is gesocialiseerd. Hierbij valt te denken aan contact met baby’s, kinderen, grote(re) honden, harde geluiden, etc. Om een evenwichtig karakter te bevorderen is niet alleen de socialisatie van belang, maar ook de toekomstige woonsituatie. Dit houdt in dat ik toekomstige pupkopers (indien gewenst) zoveel mogelijk help bij de voorbereiding op de komst van hun nieuwe huisgenoot. De garantie reikt niet alleen tot de drempel, maar ik ben er ook voor hen gedurende het verdere leven van de pup.

De pups mogen, volgens de regels van de Nederlandse Teckelclub, op de leeftijd van negen weken mee met hun nieuwe eigenaren. Ze zijn dan viermaal ontwormd en hebben hun eerste enting gehad. U krijgt een informatiemap mee met daarin de stambomen, oogonderzoeken en showuitslagen van de ouders, de stamboom van de pup, een Europees dierenpaspoort, de socialisatielijst, het koopcontract en een betrouwbaar adres van een trimsalon in de buurt van uw woonplaats. Daarnaast krijgt u een puppypakket en een informatiegids.

Wilt u in aanmerking komen voor een Smoochy Poochy puppy? Stuur mij dan een e-mail of neem telefonisch contact met mij op. Wilt u een puppy reserveren? Dit kan, maar ik wil eerst graag kennis met u maken voor ik dit doe.

 

 
< back