Mijn honden

Kwaliteit boven kwantiteit

Mijn motto is: Kwaliteit gaat boven kwantiteit. Op papier ben ik wellicht een kennel, maar mijn teckels leven bij ons in huis en horen bij ons gezin. Ik wil ze persoonlijke aandacht kunnen schenken en ze kunnen geven wat ze nodig hebben. Daarom heb ik slechts een beperkt aantal honden in huis en fok ik gemiddeld 1-2 nestjes per jaar. Van mijn eerste twee teckels, Jip en Sterre, hebben wij helaas veel te snel afscheid moeten nemen. Jip is door een noodlottig ongeval veel te jong overleden, maar voor altijd in ons hart. Sterre overleed toen haar tweede nestje drie weken oud was.

Reuen

facebook_1562099002021
Gijs

Gijs is bij mij geboren, maar heeft zijn eerste levensjaar niet bij mij gewoond. Door verdrietige omstandigheden heeft zijn baas afstand van hem moeten doen en is hij bij mij als fokker terug gekomen.

Gijs is voor ons letterlijk en figuurlijk een lot uit de loterij. Hij heeft een gouden karakter. Hij is stabiel, kalm, dol op knuffelen en erg gericht op mensen.

Naast zijn mooie karakter, is hij ook Clubwinner 2017 en Nederland Kampioen.

Joost
facebook_1562098436167
James

James heb ik vanuit Rusland geïmporteerd, omdat er in Europa weinig chocoladebruine dwerg ruwhaar dekreuen zijn en in veel gevallen te dicht verwant zijn aan mijn eigen teefjes. Met James heb ik dus 'nieuw bloed' naar Nederland gehaald voor meer genendiversiteit.

James is een enorm lief en zachtaardig hondje wat dol is op andere honden, kinderen en zelfs andere dieren.

James is Champion en Grand Champion van Montenegro, Podgorica Winner 2021  en CRUFTS QUALIFIED

James heeft een geldig oogonderzoek en staat ter dekking voor passende teven.

Baltiskiy Talismann Coffee Dream

Teven

IMG-20190529-WA0037
Karma

Karma is een ondeugende dame. Aanhankelijk, lief, doorgaans rustig, maar laat zich allesbehalve de kaas van het brood eten. Ze speelt graag met andere honden, maar kom niet aan haar speelgoed en mandje. Dat is ècht van haar en dat laat ze duidelijk, maar correct weten. Ze heeft bewezen een geweldig lieve en zorgzame moeder te zijn.

Hazel

Hazel is een dochter van Karma en Bolsjevik von der Fùnf Seen woont bij een gastgezin, zodat ze beschikbaar blijft voor mijn fokkerij. Ze lijkt als twee druppels water op haar moeder.

Hazel
Moos

Moos is een dochter van Lotus en James. Mede door haar chocoladebruine kleur en stamboom heb ik besloten haar aan te houden voor mijn fokkerij. Moos is woonachtig bij een gastgezin.

Moos is, net zoals haar moeder en vader, een enorm relaxt hondje en een echte goedsul. Ze past zich eenvoudig aan en maakt zich niet zo gauw druk.

Smoochy Poochy Michelle Obarkma