Pup info

Ben je op zoek naar een lieve, goed gesocialiseerde en gezonde teckelpup?

 

De puppy's worden bij mij in de huiskamer geboren en grootgebracht. Vanaf de leeftijd van drie weken gaan ze dagelijks mee naar de trimsalon waar ze in aanraking komen met diverse soorten mensen, honden en geluiden. Als ze zes weken oud zijn ga ik ook daarbuiten met ze op stap. Op deze manier hoop ik een zo goed mogelijk gesocialiseerde pup bij de toekomstige baasjes af te leveren.

De socialisatie staat bij mij hoog in het vaandel en hierbij maak ik gebruik van het Puppy Culture programma.

De puppy's mogen, volgens de regels van de Nederlandse Teckelclub, op de leeftijd van acht weken naar hun nieuwe thuis. Ze zijn dan viermaal ontwormd en hebben hun eerste enting gehad. Wil je liever je pup laten titeren? Geen probleem! In overleg is dit bespreekbaar. Echter ben ik als fokker wettelijk verplicht de puppy's, tenzij anders afgesproken, gevaccineerd af te leveren.

Naast de pup krijg je een informatiegids, een map met informatie over de ouders, de stamboom van de pup, een Europees Dierenpaspoort, het koopcontract en een betrouwbaar adres van een trimsalon in de buurt van jouw woonplaats mee en uiteraard ook nog een puppypakket met voeding voor de eerste dagen en speeltjes mee.

Wil je in aanmerking komen voor een Smoochy Poochy puppy? Neem dan contact met mij op.

Meer weten over onze pups?

Het beste kan via Whatsapp of via e-mail contact opgenomen worden.