Puppy planning 2020

Dankbaar kijk ik terug op de twee prachtige nestjes van Lotus en Karma van afgelopen jaar en een beetje verdrietig om het nestje van Bhyndi wat niet zo heeft mogen zijn. Gelukkig is met Bhyndi alles goed en in overleg met haar baasjes die mede-eigenaar zijn, hebben we besloten om niet voor een herhaling te gaan. Bhyndi gaat met vervroegd pensioen.

Ik fok met een bepaalde visie en idealen en mijn missie om anderen net zo’n lieve, mooie en gezonde hond en gezinslid te kunnen schenken als mijn eigen, maar dit mag nooit ten koste gaan van het welzijn van de ouderdieren en de puppy’s. Grote kans dat we gewoon pech hebben gehad met Bhyndi, maar mijn gevoel zegt dat het zo goed is en daar vertrouw ik dan op.

De uitslagen van het oogonderzoek van Maddy en Joost waren goed. Maddy heeft haar showkwalificatie al gehaald, dus zodra ze loops wordt (waarschijnlijk januari), wordt ze gedekt door een prachtige chocoladebruine reu. Joost zal volgend jaar eerst nog een kwalificatie op een tentoonstelling moeten behalen voor hij ingezet mag worden voor de fokkerij.

Katy zal eind december overgemeten worden naar kaninchen. Begin januari staat haar oogonderzoek gepland en ook dan wordt het wachten wanneer dit kleine, maar stoere meisje loops gaat worden en we naar haar black and tan verloofde gaan.

Lotus en Karma gaan nog een laatste nest krijgen, maar of dit eind 2020 wordt of pas in 2021 laat ik van meerdere factoren afhangen. Uiteraard zal ik dit meedelen op de website en op de Facebook pagina.

Laat een reactie achter