* TIJDELIJK UITVERKOCHT tot 2021 *

Lieve dierenvriend,

Ik snap dat je deze situatie aangrijpt om op zoek te gaan naar een pup. Ik voel me gevleid door de vele berichtjes en telefoontjes, maar…het nestje van Maddy was al besproken vóór de geboorte van deze puppy’s.

Ik, en de meeste kleinschalige fokkers met mij werken met een zogenaamde wachtlijst. Mijn persoonlijke werkwijze is bovendien dat ik per nest maximaal vier personen (het gemiddelde aantal puppy’s per nest) daarop plaats. We hebben vaak al maanden voor de daadwerkelijke geboorte contact en ik houd de geïnteresseerden op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Let alsjeblieft op waar je nu een pup of kitten koopt! Heeft een fokker van meerdere rassen puppy’s op voorraad? Dan is de kans groot dat het om broodfok gaat.

Laat de broodfok nu juist NIET profiteren van deze crisis.

Mijn wachtlijsten voor de geplande nesten van 2020 zijn inmiddels gesloten.

Ben je niet per direct op zoek naar een pup? Neem dan gerust telefonisch contact met me op.

 

Laat een reactie achter