Nestjes

Verwacht juli 2021 - gereserveerd

Smoochy Poochy Katy Hairy
Mi Esperanza Sherbet
facebook_1562098610484

Katy is bij ons geboren. Haar moeder is Smoochy Poochy Lady Kaka (Karma) en haar vader Sweetax Wonderful Willy Wonka. Beide dwerg, maar aan beide zijden van haar stamboom komen kaninchen voor. Katy is hierdoor klein gebleven en op 21 december 2019 overgemeten naar kaninchen. De verwachte kleuren uit deze combinatie zijn wildkleur en black and tan

Mi Esperanza Sherblet

Deze kaninchenreu in de kleur chocoladebruin en tan heeft niet alleen de looks, maar is ook een lief en karaktervol hondje. In het dagelijks leven gaat hij door het leven als Choky. Ik ben Monique Kok van 't Voortse Huys dankbaar dat ze haar knappe reu ter dekking heeft gesteld.

Verwacht eind mei 2021 - gereserveerd

Lotus
Baltiskiy Talismann Coffee Dream
Lolo

Lotus is gefokt door bevriende fokker Willem Hendriksen van Sebasso's. Haar moeder is Sebasso's Olga en een door mij gefokte reu Smoochy Poochy Candy Crush. Lotus heeft bewezen een liefdevolle en relaxte moeder te zijn. Dit zal haar derde en laatste nestje worden.

Baltiskiy Talismann Coffee Dream

Mijn prachtige, chocoladebruine reu uit Rusland geïmporteerd zal hopelijk de vader van het laatste nestje van Lotus worden. James is niet alleen fijn om naar te kijken, maar heeft ook een fijn en relaxt karakter.

Verwacht augustus 2021 - gereserveerd

Meer weten over onze pups?

Het beste kan via Whatsapp of via e-mail contact opgenomen worden.